Saturday, February 06, 2010

Hobi Kah??

huhu.nak share 1 fact bout me.
aku suke kumpol tiket movie.

mostly semue owg akn buang kan?
tapi tidak saye,saye akan simpan.
didorang dgn sifat tak suke bwang sampah merate-rate.[haha!]
make aku pon tak bwang lah tiket movie yg ade.






so atas neh pic collection yg ade.
biasenye aku akan tgok movie seminggu sekali.
kadang2 seminggu 2-3kali.

huhu.aku memang suke tgok movie!
aku akan tgok bkn sbb cter,plakon or pape.
juz g lah tgok pape cter yg ade.

sbb bg aku kte tak leh nak ckp cter tu best ke tak selagi tak tgok.
so kne lah tgok smue cter kan?huhu

so fact tentang tiket movie yg aku kumpol.

smuenye ade 39[based on cter]
yg 1jek,ade 13.[sbb encik beliau mntak tiket dy!]
mostly ade 2,ade 13.
yg 3,ade 10[sbb g ngn besfren,sme ade wif azli or sue]
yg 4 ade 1 jek[wif my 3besfren]
yg panjang skit?
ade 8 -tgok ngn cousin2.
ade 9 - tgok ngn cosmate.
ade 12 - tgok ngn cousin2.

tiket plg lame,07.07.09.
cter jgn pndag blkg.tgok ngn twinny n cousin.

paling latest?
nti akn diupdate.hoho

mari kumpol lagi!

p/s : mekaseh ntok my twinny,cik mazne ats idea ntok pghasilan entry ini.

6 comments:

e p i x ____ said...

haha :p hobi kita sama le.
orang dah penuh 1 kotak kecik :)

Fatin Razali said...

epix :
hoho.same lah!
letak kat kotak kecik

NICK IRFAN said...

huh! byknyer tiket..... huh! sy jgn kata tiket wayang tiket bas pun xde.. hehehe ape2 pun interesting hobbies...

Fatin Razali said...

nick :
huhuhu.xde la byk sgt~

ringo said...

haha.bagus2.aku pun rajin ngumpul bende2 yang orang kate picis nh. yang paling lame tentang dia,2005(kot).bende2 picis lain ko xde kumpul ke.contoh,aku pun kumpul gk plastik dunkin yg chi mei belikan tok aku.huahuahua

Fatin Razali said...

ringo :
hahaha.sep skit!!same habit doe..
bnde laen aq kumpol gak.tp xbyk mcm tiket movie neh la.biasenye aq akn smpan bnde2 yg some1 special bg kat aq.cthnye,plastik biskot yg twinny aku bg.hoho