Friday, February 26, 2010

Melda Ahmad di Radio Midas UKM!


yeayyyyyyy!!!
remember this song??
yang aku pasang kat blog aku neh.
yang tbe-tbe korang semue tanye sape nyanyi.
she is melda ahmad.
and u noe wat??

jike tiade aral,
dia akan datang ke UKM!
yes people,UKM on radio Midas!!
jumaat - 5 mac 2010

so DJ yang bertanggungjawab bwk beliau dtg is my bff,sue.
so hopefully dia akan dtg.
tp jgn bharap sgt,sbb dia ckp dia ade latihan koir.
so depends on lect dia,abes awal ke tak.

klo dy dtg,
dy akan ade dalam segmen 'cakaplah'.
then akan berada di pusanika ntok promotion album.
so warge ukm yg minat indie,meh dtg meriah majlis.

so kat bawah skit-skit story pasal melda ahmad.



I am Imelda Ahmad and I'm 18! Muda lagi :D Currently I am staying with my beloved family in somewhere around Shah Alam. I love singing since I was young! *Spoiled by my dad :p Mula-mula nyanyi for fun, but then I was thinking of making my own song. AND here you are, there's two song that i've created.

http://www.myspace.com/meldaahmad

neh antare lagu gadis cute tersebut :
kimia
putus
halo

ape-ape berite aku akan update nanti!
doa-doa la dia jadi dtg k!

3 comments:

Sakinah said...

waah! bestnye...
melda dtg sna..
oh,jgn lupa sampaikan slm ku pd nye.. ngee:P
lagu dhe memang bez!

cheqna said...

erm...

nak try dengo la lagu dia

Alynn Notnot said...

waaah! beshhhh! ^________^