Tuesday, July 14, 2009

Kantoi Bongek~!

Kat sini aku nak share satu lagu yang kian menambat ati para muda mudi di abad ini.Lagu KANTOI by ZEE AVI.Mungkin tak kenal sape minah ni,but ntok yang layan indie,minah ini tersangatlah adoreable serta cute untok ditatap berkali-kali taw.1st time aku dengar lagu ni,aku terpikir ‘ape la lagu ni mngarot?’ but when im keep listening dis song,suddenly I fall in love with it~!So kepade En.wazer,tanx sebab cadangkan lagu ni k!




Cik Zee Avi yang cute!


Lirik Lagu Kantoi - Zee Avi (Kokokaina)

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn't true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai... you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don't believe you
I've always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex boyfriend's best friend, Tommy...

No comments: