Sunday, November 08, 2009

Hadiah Bufday Yang Mustahil!

tibe-tibe rase nak tulis pasal adiah ari jadi.
maklom lah,da nak dekat da neh. :)

next week saje.
ade paper lak aritu.
damn sunggoh!

aku td ade tpikir.
agak-agak ade dpt adiah tak taon neh?
n tbe2 tpikir.
kan best klo dpt itu lah,ini lah.

hoho..so dibawah aku listkan adiah yg aku nak.
tp mmg MUSTAHIL gile nak dpt.
harapan jek la.


1 - mini cooper yg cun melecun!
huuu..klo dpt neh,mmg sumpah xmintak adiah ari jadi lg da.sebab mmg passion aku ntok dapat kete neh,by hook or by crook.nak mini wane biru,then ade wane puteh2 skit.pehh..mengancam!tp mmg impian je la kan.anak raje mane lak yg kaye nak bagi aku mini neh.haishhh..sadis tol ah..


2 - viva puteh
okehh..yg neh wpon mmg ade harapan,tp macam mustahil gak.da bape kali aku bg hint kat mak aku.tak tau dy tak paham or sengaje wat2 tak paham.act aku nak viva itam,tp oleh sbb kat lorong uma aku tu de duer owg da pkai viva itam,so aku nak wane puteh lak.huuu..mintak2 mak aku bace blog aku neh kan..haha


3 - henpon baru!
yang neh wpon arge tak mahal mcm menatang kat atas,tp mmg mustahil nak dpt.aku bukan ape,mber2 aku da sbok soh tukor henpon baru sebab henpon aku skang mmg da kelihatan uzor.kesiannn..pdhol umor baru staon lebih.huk

4 - date wif azizan nin
yang neh mmg tak mahal,tp sumpah mustahil.tp alangkah indahnye klo dapat.tak payah date lame-lame,sejam duer jadi lah.dok borak2,chill same2..hoho..bahagier jap!tp nak plak azizan nin date ngan aku,sape lah aku neh.beliau mesti bz ngan shooting dan bbgai2 lg.huw..


5 - shopping bersame fazura
weeee~~dpt g bli baju,kasot,aksesori..da tu mintak tips dr dy how nak jd sweet mcm dy.huu..da tu borak2.wahhhh..mesti aku rase kat syurge jap klo dpt btol kan.tapi mmg x ah.beliau bz,maklom la pelakon hebat.weeee~~


tapi..

act ape yg aku nak??aku tak harap pon bende2 kat atas neh sgt..
ape yg fatin nak??

+ spend my time wif all my sygs +
+ wish dr mereke yg ingt +


tu jek pon..simple kan?
:)

4 comments:

Ain Butterscoth said...

viva putih?
hampeh kau!

Fatin Razali said...

ain :
apasal??viva ko puteh??
alaaaa..nk wane biru cam xsmart ah!

imHepPie said...

apsal viva myvi la cun mlecun..

lgi besh kalo dpt dating ngan zizan nin wahaha

Fatin Razali said...

heppie :
xske myvi ahh..huhu
2 ahh..klo dpt date ngan zizan nin mmg xtdo mlm ahh.. :)