Friday, April 09, 2010

.semerah cinta stileto.

well.again.film review.so tadi jalan-jalan.then aleh dia cakap,'eyh,arini cter yg kamu nak tgok sgt tu kuor kan?'.haha.so ktowg pon g lah tgok.cter SEMERAH CINTA STILETO.



sinopsis cter.[ringkasan]
cter pasal Siti Laila [Stila] seorang anak org kaye dan Sulaiman Toyol [Leto] seorang anak org biase yang sangat berbeza life dan personaliti. Stila yang sangka hidupnya bahagia rupenye mak ayah dia ade relationship problems.mak & ayah dia 2-2 ade org laen.Leto plak,budak biase yang baru kene buang keje[sebab stila] yang dok uma flat yang rase life dia terok.sebab mak ayah dia asyik gadoh berebot tv.haha.so them meet,then bercinte lah kononnye.but ditentang keras oleh family,sebab alasan tak setaraf.so then Leto korban dengan let stila go.then konon-konon bile da berjaye,stila dtg jumpe leto balik.

kumen aku?
1.plot citer ntah ape-ape.
2.point cter lambat nak sampai.
3.ending macam haram.

kesimpulan,biase jek citer neh.salah aku high expectation sgt awal-awal.

tapi,mesej citer neh aku dapat dengan mudahnye.

.sempurna tu tak wujud,
sebab bila kita dah bahagier dgn situasi n org tu,kita akan rase sempurna dah.

.perbezaan itu hanye satu alasan.

n u noe what,
sumpah terase mcm situasi aku ngan dia bile tgok cter uh.
tp tbalek ah..hahaha

lg-lg part dialog
"klo nak bkawan tgok gak ape yg kamu pakai,ape yg dia pakai"

huuuu.sentap!ahhahaha


p/s : beli kasot baru.heee~



3 comments:

hasyiya karimah adli said...

mujur xg tgk. klu x, seyes bazir duit :P

miaishika said...

emmmm..cm x bes je...tp lisa surihani~~~ooo
damn siyes minat kt dia
hoho

nk bli ksot pe???
crocs??ngeee=)

Fatin Razali said...

hasyiya :
huuuu..tp tgok jek la klo nk sokong filem tmptan.heee..

ecah :
yup.lisa dlm uh not bad gak lakonan dy,ade 1 part uh dy sweet gile.huuu..

xah.sneakers biase jek.hee~