Sunday, April 11, 2010

.date night.

okeh.movie lagi untuk minggu ini.
tadi g tgok DATE NIGHT.
partner - encik lebah,akak dan adek encik lebah.




sinopsis [skit jek]
Phil and Claire Foster pasangan laki bini yg menjalani kehidupan normal mcm laki bini yang laen.kehidupan dowg seems so bored sebab amalkan rutin yang same jek tiap-tiap hari. so one night neh, dowg g date jap. and Phil neh nak lah malam tu laen skit, sbb kesian kat bini dier. so dowg konon-konon nak makan kat hotel mewah, ngan selambe badak g amek reservation org laen.malangnye,reservation yg dy amek uh milik couple bangsat yang upe-upenye wanted.so huru hare jap lah sebab penjahat ingat merekalah couple jahat uh.

kesimpulan
cter neh best la gak.boleh tahan lawak gak.tapi lawak dy on words.and rasenye budak yang selalu maki-maki hamon jek yang paham lawaknye.hohoho.gelak gak aku tgok cter neh.huhu.bagi 3 bintang sudahlah.


2 comments:

fiD said...

ko dah habis exam ea?

Fatin Razali said...

fid :
hahaha.aq lom start exam pon.