Thursday, April 22, 2010

.shutter island.

psycho.psycho.psycho.
okeh.tu best words nak desribe citer neh.

.shutter island.



sinopsis
Citer neh mengisahkan Masrshal AS,Teddy Daniels [leonardo DiCaprio] dan partnernye Chuck Ael [Marc Ruffalo] yang dapat job kat Hospital Ashecliff kat Shutter Island.Hospital neh merupakan hospital yg menempatkan penjenayah gile yang kronik abes dah. mereke be2 neh dapat job carik serang pesakit yang konon-konon ilang iaitu Rachel Solando. So mereka neh diberi maklumat oleh Dr. John Cowley,doktor psikiatri yg jage pesakit-pesakit kat situ. so mereke gigih mencarik dalam mase yg same teddy neh ade hidden agenda iaitu dia nak carik Andrew Laeddis,org yg btggjawab bunoh bini dia.so suddenly,Solando yg ilang uh da ditemui tnpe ape-ape kesan.Teddy pelik and siasat pasal kes.pastuuu~[aku malas nak taip,g tgok sendiri bole?]


komen
.gile psycho citer neh!.
.tak bole tlepas even 1 saat,nanti kowg lost.
.ending bikin pening.
.sesuai ntok budak psycho.

citer org gile yg carik org gile kat tempat org gile dan ditudoh org gile padahal tak sedor dia uh org gile.

whooooo!



Align Center

4 comments:

HDS voice said...

baru td tgk citer nih.,.
berat gile citer nih...
tp besh arrr

natashaliyana said...

sengal laa cte ni
bila dah stop tgk pk balik, shyt, aku wars ke tak ek?
huiii syko abess

Fatin Razali said...

hds :
huuuuu~sgt berat kot!gile psycho kan..

natasha :
hahaha..tau xpe.blk pk blk psl cter uh bole jd stress kot.haha

nana miyuki said...

mmg cita gila org gila smua gila..
lm lak tu cita nih,,
boleh jd gila owg yg tgk cita ni yunk oi...