Wednesday, May 26, 2010

.benci ah!.

aku sebenarnye takde idea nak tulis pasal ape.tapi nak gak menulis *ke taip ek?.so blogwalking,thanks to famy sebab bagi idea nak tulis bende neh.dia cakap share lah pasal diri kite plak so itu tak dikire copycate.kan famy?

so cube pikir ape bende yang korang menyampah sangat?or meluat bile tengok.
so here my list.

  • ngah syok-syok nyanyi lagu best yang berkumandang kat radio,tibe-tibe orang tukor siaran.
  • bile bertembong ngan orang.aku ke kiri dia ke kiri.aku ke kanan dia ke kanan.nak ajak aku berjoget ke?
  • kat kaunter bayor,aku dah tunggu lame dia bole borak-borak jap dengan rakan sekerja sambil pegang barang yang aku oder.
  • kat kauter wayang.orang yang beli tiket lame gile.dia buat kaunter uh macam kaunter pertanyaan.paling geram klo dia siap buat phone call tanye member nak seat mane.
  • orang yang add kite kat facebook then dengan bangge dia tulis kat wall kite 'thanks 4 the add'.
  • time pagi sabtu ahad yang indah ntok bangon lambat,tibe-tibe tepat jam 7 pagi dgo bunyi mesin rumput.
  • bile aku call orang.aku tak habis cakap lagi dia da letak.kau takot kedit aku abes ke?
  • bila da tunggu setengah jam kat kelas and lect kate 'kelas batal.ganti esok malam'.
  • orang yang upload pic melambak kat myspace & friendster tapi semue dia private kan.
  • bile orang membebel tak tentu pasal kat aku padahal aku tak tau pape pon.stress aku.
  • bile aku dah berkenan gile ngan kasot or heels tu and akak kedai tu cakap 'sorry lah,takde saiz'.
  • bile aku dah dress-up bajet hot cantek nak mati g jalan-jalan.tibe-tibe tserempak ngan budak yang pakai baju yang same tapi dia selekeh.
  • apabila kene ngurat ngan dak sekolah time kat mall and dia tanye 'form brape neh?'.
  • time aku syok on9 pukol 2-3 pagi and dgo bunyi anjing.damn!
  • time orang sebot name ex-bf ntok kenal aku neh sape. 'ohh.awek ____ kan dulu?'.perlu ke?
  • orang yang sanggop beli barang harge ratos-ratos,tapi bile nak beli makanan rm2 pon berkire.
  • bile aku excited pointer aku aku sekian-sekian dan dengan selambe mak aku cakap 'apasal skit na pointer kau long?'.

4 comments:

ecahmiaishika said...

hihi~form bpe ni dek??ngeh2~~~
size kaki bpe??

n psal point elak2 smpi berjoget...mnda tu pn sllu jdik~seperasan ecah bnyk kt ktm~~hahaah~~~~
ngengngong tl~~hhahahah

fikaryna said...

hehe..mak skang lagi arif pasai pointer..

so..blaja rajin2 dik..huhu..

♥ fara myra ♥ said...

ahaa. sAmela. bnci part high/ kasut
bile da brkenan abg/kaka uh ckp sory dik tinggal display je/ tade saiz la. adoyy bnci la. :P

Zulfahmi Abidin said...

haha.bnyak jugak kmu benci eak faten.fahmie ade 15 kmu 16.lol...hey..suke bace kmu punyer yang benci.nak2 bab berjoget tuh.same.....lol