Sunday, May 30, 2010

.ohh baby!ya its me.

perhatian kepade seluruh warga wilayah suka suki sekalian, beta nak buat pengumuman di samping sedikit show off secara tidak langsung.beta telah berjaya mendapatkan potongan rambot yang baru selepas pelbagai cabaran dan onak duri yang terpaksa beta tempuhi sepanjang proses menyatakan mahu mengunting rambot.mereka menghalang sekeras-keras kerak nasi atas alasan peribadi masing.

apa kata sebelum beta mencemar duli meng'show-off kan rambot baru, beta hidangkan anda semua dengan gambor beta ngan rambot lama yang konon-kononnya lawo padahal serabot.silakan.








okeh.sudah.beta tidak mahu dikatakan riak.mari kita saksikan rambot baru plak.taraaaa~


sebelum & selepas neh.



itu dia.tapi selepas digunting,kebayakan komen yang dinyatakan ialah muke budak sekolah beta semakin jelas.jika dulu mereka kata beta budak sekolah 17 tahun,sekarang sudah turun ke 14 tahun.hampeh.beta kuciwa.hahaha.

gile!chow!


10 comments:

padie_eyla said...

ow2~~! hye~~~ =p

mei said...

Haha.comel tenn tennn!!
aku pulak,mase isi borang modul,
ade pula kate aku umo 18.
cm siottt sajaa :D :D

mysara said...

mmg mcm kanak2 pn...
akak kne akui tu...haha

Zulfahmi Abidin said...

relax la faten. satu pembaharuan yg drastik.hehe. tindakan yg berani..

ween said...

ur prev hair mmg dah cantik sgt2 sbb tu ramai yg menentang kut :) tp, new hair cut buat u nampak comel!

ecahmiaishika said...

cute babe~~~~x nmpk sewel...nmpk nice je~~~hihi

ringo said...

rambut lama kau dah macam chi mei punya rambut dulu-dulu. smart kot. dia nak potong pun aku macam tak bagi tapi dia bergedil jugak nak buat macam mana. nevertheless, tak salah cuba sesuatu yang baru sekali sekala. sama sahaja tak rawk lah :)

itisrajah said...

cntik.
cute.
i love it.
=)

fatynlicious said...

wow, rambut lama u yang wavy tu sumpah lawa dowh.

tapi yang rebonding pun lawoo jugak :D

♥ fara myra ♥ said...

lawa la rmbut bru sys. sukesuke. ;)