Wednesday, May 12, 2010

.salahkah bersedih?.


well.hye!
tadi time kelas my lect ade cakap about fb and blog stuff neh.
dia cakap do wrote positif things jek.
tak payah tulis ko sedih ke bosan ke malas ke.
sebab org semue tak nak tau.

but then aku terpikir.
salah ke kite bersedih?
maksod aku tulis bende yg berunsorkan negatif neh.
contoh macam sedih sebab result down ke.
sedih sebab homesick ke.
bosan ngan rutine life ke.
salah ke ek?

sebab bagi aku kadang-kadang kite kene show some sad feeling too.
baru lah normal kan.
tapi tu tak bermakne kau tu bukan org yg berfikiran positif.
kite manusia,we have feelings too.
so ape salah kadang-kadang show it.

sebab kalau simpan sorang-sorang lagi parah.
trust me.
so macam mane kau nak show that sad things tu depends ah.
kau nak citer kat bff ke,tulis pnjg bjele kat blog ke.
or just some short status kat fb.
moden kan?haha.

bye!




6 comments:

mysara said...

aik...xsalah la...
life bukannyer hepy spnjg masa...
ada pasang surutnyer..
xsalah kalu kte nak luahkan apa yg kte rase..

Fatin Razali said...

my :
yup,yup..idop neh bukan slalu appy kan..? :)

jann sinuja said...

xslh nk bgtaw owg yg kte sedey..
sometimes we need someone to talk to rite???

Alynn Notnot said...

depend la pndpt org kot. i dont like to show my sadness. ;)

sekamar rindu said...

suka duka, pahit manis kan dah lumrah kehidupan....

sedih biasalah....

ziha said...

hurm tak salah pon nak cite sedih2 ni.sebab tu salah satu cara kite nak rasa lega bile sedih2 ni..but xdela manjang cite sedih je..kite kena kuat n overcome sdih tu gak.pa pe pon tak salah nak cite sdih2 ni.:))