Tuesday, August 09, 2011

.percubaan.

dia berani buat percubaan,
percubaan untuk mengenal apa itu cinta.
percubaan untuk tahu apakahrasa bahagia.
percubaan untuk ada sisi kedua.

tapi dia tak tahu,
yang dia juga sedang dalam percubaan.
percubaan terjerumus dalam kancah derita.
percubaan untuk diretakkan dihancurkan hatinya.

tak mengapa,
tak salah mencuba.



6 comments:

LaLaLovy said...

CUBA perlu ada batas sayg .=) be happy !

Zulfahmi Abidin said...

adeh. kan musim puase nie. boleh tak puase cinte ko skali.^_^

Lucifer said...

terima kasih, terima kasih, ada dua blog komuniti kami yang awak sertakan dalam ini. terima kasih-terima kasih!

LUNA said...

kehkehkeh. kat sini rupanya kau Lucif.


*membawa Lucifer balik ke markas*






hai owner blog.

Lucifer said...

-.-"" kemain kau cari aku.






hai owner blog.

Fatin Razali said...

@lalalovy :
ye, saya tau. insya-Allah.

@pamy :
ni takde kaitan ngan personal matter aku pamy. =='

@lucifer :
sama-sama kaseh. yang bagus perlu lah dikongsi kan?

@luna :
hye luna.
korang berjejak kaseh ke? =='