Thursday, February 09, 2012

.awak dah lupa ke dulu saya yang awak gila.


awak,
awak kata awak sayang saya,
tapi kenapa awak asyik dengan dia?
kenapa awak asyik lupakan saya?
sayang awak tu maksudnya begitu ke?

awak,
awak kata awak rindu saya,
tapi kenapa hari-hari dia yang awak jumpa?
kenapa bbm saya awak selalu Read jek?
kenapa call saya awak selalu operator yang jawab?

awak,
awak kata kalau kita couple awak nak setia,
awak kata kalau ada saya awak bahagia,
tapi kenapa bukan itu yang saya rasa?
kenapa saya rasa sedih tiap masa?

awak,
saya boleh terima kalau awak sibuk lepak dengan member,
saya paham kalau awak ketagih DOTA apa semua,
tapi masalahnya tak,
awak tak hiraukan saya,
awak dah lupa ke dulu saya yang awak gila?

awak,
dulu awak sweet tiap masa,
jarak jauh semua bukan alasan,
awak kata "demi awak semua saya sanggup",
tapi kenapa sekarang nak reply mesej pun susah?
sampai hati awak.

awak,
saya penat.
saya penat bercinta sorang-sorang.

awak,
BYE!


4 comments:

Haura Malina said...

reblog ! Hee.
dulu pernah begini.
in the end, over. :'(

e4ezzati said...

reblog jugakkk ! dah rasa dah menda alah ni

Puteri Iqa Izyan said...

ahh. mcm saye dulu..

but, girls are strong! sabar okay :)

Nadeiya Aalie said...

Ya Allah.. sedihnya baca..... Be strong girl!