Thursday, August 12, 2010

.happy birthday abang.

puasa pertama hari jadi kau.
harap ia hari yang bawa erti kat kau.

11 ogos 1992
lahirlah adek aku yang kedua.
lelaki.ohh.



dulu kau isap susu botol sampai dajah satu,
dulu kau berjalan pegang baju mak ke sana ke situ,
dulu kau gembeng memekak sampai pukol satu,
dulu kau pendek paras bahu aku,
dulu kau puteh sama macam aku. ;p

skang kau tegap badan keras macam batu,
skang kau tinggi lebih dari aku,
skang kau berjalan tak ingat rumah mane satu,
skang kau belajar dok jaoh dari mak macam aku,
skang kau hitam tak puteh macam dulu. ;p


Happy Birthday Abang.
terima kasih jadi abang dalam family.
walaupon tak berape nak berfungsi.haha.

Selamat Hari Lahir Abang.
terima kasih jadi kawan bergaduh aku.
walaupun ko dapat call free and tak ingat aku.


  • belajar elok-elok.
  • jangan nak mengatal pasang awek ramai-ramai,kau tak ensem.
  • tiket raye beli sendiri,madah nak soh aku. ;p
  • semoge kau puteh kembali.

sekian.


5 comments:

ecahmiaishika said...

hahaah~~x leh blah wish yg las sekali tu~~~suh dia gna fair and lovely hahaah~~~tiap hari syg~~=)

saya_arief said...

selamat hari lahir..
kek xde.?
hoho.
:D

Zulfahmi Abidin said...

hey..muke dak tuh seiras muke kamu la..adek kamu ea?? Ke anak ayah kamu? kalau bukan.mesti anak mak awk kn?? :P

mysara said...

muka mmg seiras ngn kak atin...
wah..akak xbelikn kek ke?? hehehe

Fatin Razali said...

ecah :
hahaha..dy gune nivea 4 men~~~maskulin skit. ;p

arif :
peruntukan xde. ;p

famy :
xlahh.dy budak jalanan yg dkutip mak saye.ahahhaha

mysara :
same ke?heee~klo akak blikn kek ntok dy nti dy ckp akak bwang tebiat. ;p