Tuesday, October 26, 2010

.fashion.

bila dah bosan, aku mula google carik lah apa-apa yang patut. mostly aku mesti google pasal fashion. well, normal lah kan?aku masih perempuan. (damn). meh la tengok style yang aku berkenan.

okay.yang neh totally describe style aku.

love this one!




wait.bercakap pasal style.aku tak pernah beli baju branded okay.
aku lebih prefer mix and match.
kalau pandai gayakan, baju rm4 pon boleh nampak mahal kan?
seriously,aku ade 2 baju harge rm4. ;)
sebab bagi aku perempuan, aku cepat bosan ngan baju yang aku pakai.
so kalau beli mahal-mahal then sebulan dua je pakai macam rugi kan?


tapi kan. lately neh aku nak pakai macam ni plak.
mau try style baru.
mau pakai high cut. cool kan?




kumpol duet mahu beli high cut lah!
err..ke ade someone baek hati nak bagi for my upcoming bufday? ;p
okay. neh yang macam lawa.mostly nike lah kan.


*pengsan*
mana la nak dapat kan?
pakai ngan slevless,legging pon dah smart dah.
pakai ngan short lagi smart. :D

hah.ade lagi.
selain dari high cut neh.
bawah neh wishlist aku.




then maybe kene banyak beli kemeja.
nak praktikal dah. baru ingat nak melaram time praktikal.
tapi dapat kat RTM plak. damn!
baju kurong lah hari-hari. ciss..

dah.bye!

4 comments:

jUst skyNNiEy said...

sneaker high cut cool !
wanna get it t0o ;p

farysa said...

damn!
i love this styles tooo
i mean for the 3rd and 5th pics
hehe

+KETAM+ said...

sile dapat kn kasut high cut di puma or reebok klasik.
lebih sesuai dgn fashion anda..
klu crik nike
sile crik air dunk.
klu supra plz crik muska wear or skytop..klu pakai TK nampak plik utk pompuan..

ah poi said...

kritikan ikhlas..
better skinny dr legging or short..
igt kite islam..
tok ksot, no4 mmg gua bg 2 thumbs up..!!! seswaaai 4 pmpn yg bergelar teenager.. adios..!!