Monday, January 03, 2011

.it's fun.

Hye kawan-kawan!

kat FB tengah ada satu game baru. game ke tu. tapi bukan game hotel city, fashion bagai tu. ni game yang lagi seronok. game yang boleh kita tahu sikit apa yang orang fikir pasal kita. :)

game starting dengan cara ini. post ayat ini di status anda :
Inbox me any number between 1 and 5000 and I'll make my status your number and what I think about you. Fun thing is, only you and me know what your number is. I dare you to post this as your status.


okay. then orang pon akan inbox la kan nombor mereka, so anda pon buat la benda yang sama, inbox mereka ntok tahu apa yang mereka fikir tentang anda.

aku pon ade la inbox number aku kat orang. so antara komen yang saya dapat ialah :

  • beautiful,energetic,brtubuh kecil tetapi mmpunyai hati yg sgt besar,1 dlm seribu,sbb itu dye special..dpt kenal dye adalah antara benda pling best lam hdup aku,aku x kn lupe smpai bile2,still ambik brat sal dye..seorg yg pendiam (tipu),kwan yg semua org ptut ada,semoga brjaya lam hdup,blh aku tgk dye lam tv hari2 nnt..haha...n kekalkan rmbut pnjg,itu antara aset trbesar anda..(ok stay tuned)
  • - ahhh, si cantik + gojes + full of ideas. best gak stalk org cantik ni. tengok gambar, baca status u, wahhh ! awesome giler dapat follow u. lau u dah lama tak appear kt home, mesti i cari mane u menghilang cuz u inspire me a lot. well, hoping u enjoy with ur life right now. may this 2011 brings u happiness. :)
  • U know how much i love u n need u 2. i'll always be there 4 u. thnks coz always be with me. Mekaseh gak sbb jadik 'mak' yg baik =).. Pray 4 ur happiness n will be yours 4ever. P/S--> Dah kne blaja bgun sndiri okeh.nnti nk kwin da ssh ;P
  • -oohhh~~dulu dia anggun skang dah x berapa nak kacak~~Hihiihi....dia-ecah kenal secara talian~~hakhak~Poyo jep...online la~~knal dia..at first ingt dia ad twin~~Upanye x..itu mainan mata jep~neway~~penah la beberapa kali kua sme dia~dia bawak twinny dia~~dia ad lesen kete tp x reti bawak moto~huu..suka gak baca blog dia~~dlu pnh gak ggih bli cool blog ngan dia~~~hihih..thnx lorh
  • org dia kecik jep,tp suke tgk style dia kdg2..prinsip lebih kurang sme cam sy..cool sbb salu minum cool blog..penah sekali kuaq ngan dia,dia bwk twinny dia,g mam kt bbb..skrg tgh praktikal..gudluck dlm semua kamu buat~~
  • aku suka tengok gamba dia. muke semua tak bleh blah. tau dia senior, tapi lebih senang panggil kau aku. macam dah mesra. macam je. haha. tak pernah jumpe, tapi kompem pernah selisih, sebab selalu je dengar orang kate, 'tu la 1211.' oleh kerana aku rabun. aku tak pernah nampak dia f2f. =p suka like status orang orang. ;p
  • dia stylo siot. gaya dia aku suke. weh. kalo la aku kurus. maunya nak pakai cenggituh jugakk :P
  • masa kenal first2 dlu rasenye waktu 2008 dlu (time ak first year ) .. mase latihan kelab teater amin ... then mase kat istana budaya pn jmpe skali lagi kot tp takut nk tegur sebab muka lain [ garang ] haha ... serius takut nk tegur .. then after tu asik2 jmpe kat tepi jalan pusan tu n time tu mesti ko tgh jogging ... wakaka
  • a girl with very expressive characteristics, doing what she likes with strong faith in herself, always helped out a lot in assignments especially after 2nd year and took a lot of profile pictures in almost everywhere!! Thanks for all the good memories in these 3 years. May you have a bright future ahead!! =p
  • herm kau seorang yg sgt peramah online.hehe kat luar rasenye susah sket nk peramah.itu aku boleh perasan sbb mase 1st yer kite tak tegor lgsong kot.pastu baru lah sengih2 lepas insiden ape tah haha.pastu lovelife kau semua aku ikut.silent stalker kau haa jgn maen2 :p
  • knal sbab bdak 1 pusat pngajian ngan aku,,,,dlu x la rapat n kenal sngt sbab die ni nmpak ganas n sombong haha,,,tp sejak kapel ngan membe aku bru aku taw die ni bdak baik hati dan pntingkan prsahabatan,,juge sorang yg setia dlm percintaan,,haha,,,pape pon best dpt kwan ngan ko,,,,
  • sy knl die dr fb sbb die sgt suke meng'like' status sume org.. antara blogger tegar juge.. pernah jumpe skali je.. tupon xtegor.. sbb msing2 takot salah org..;p pas jumpe je post kat wall msing2 .. hahaha lawak je.. ;p btw now die ngah intern.. slamat ber'intern.. ;p
  • budak famous ukm dalam fb. satu fak and pernah tumpang tidur bilik ia. alahaiii kecik and comel giler badan ia nih in person. selalu keluarkan status-status yang bernas and menarik. kau tau tak muka kau macam siapa? macam sheila majid kadang-kadang aku tengok. hehe.
  • ehem inila manusia dalam facebook yg kalau update apeape, mesti JUTAAN manusia LIKE, she's adorable :) aku add dia sbb ak engat dia budak mktb & aku siap komen lagi 'tadi kite tserempak kat mesin dobi kan?' rupany dia budak ukm :D dia sgt suka minum coolbelog, kite same! dia ade cara dia sendirik & ayatayat dia salu buat manusia fb guling gelak, last have a blast 2011 ye ♥
  • kesukaan aku . sentiasa jadi kesukaan aku . PEMEREPEK yang agak bijak . pengemar benjo . roti planta ? mcd . pena melawat beliau selama 2 jam lebih . agak happy go lucky person .bercita² tinggi .tak pndai tido sebelum jam 5-6 pagi .suke suruh beliau minum air msk byk². sgt penting sape² yg dah tau .. beliau 'KUAT' orgny :)
  • stalker yg baek taw.kecik comel je.status-status kt fb sume bez2.bile die takde,rase mcm xmeriah je fb ni.hehe.suke belek2 gambar die sbb die pon gile gambar jugak.and u noe wat,sy ni silent reader blog awk taw.hee suke2 :) ade tokoh nk jadi sasterawati lahh..
  • Ni pown kene pakse gak. smpai ati tol kowng. aku knl die kai fb jer. jmp 1st2 nk senyum pown aku xtaw. haha. ade mate yang cantik. bile tngok pic die kowng akn tros tetumpu kt mate die. sangat tabah bile ade prob. tp hati die sape yg taw kn. tp kuat nanis gk. hoho. jz 1 pesanan tok die, kekadng Allah lg taw pe y t'bek tok kite walaupn kite rase sebaliknye.
  • ak jujur la ye..dl kn ak x suke ko sgt, sbb nmpk sombong..haha..tp lps kenal blh masuk kepala..perkara yg aku suke pasai die,sll ad idea kreativi
  • gadis ni mmg aku suka nak cakap sal dia. dia ni suka like status org. ha ha ha penulis blog (juga penggemar coolblog) yg tegar. dj radio. mc, apa lagi gtau je. dah bidang dia lah kata kan. now dia ngah practical kat salah sebuah stesen yg aku pun teringin nak bekerja di sana. bidang penyiaran adalah salah satu minat aku gak. hopefully dapat bertemu ko masa kerja nti sbgai staff! i like u a lot!
  • mmber ak yg plg slumber...dia akan bt apa yg dia rasa dia ska..xksh la org laen xska pon jnji dia ska...dulu ak tgk muka dia ak takut sbb org kata dia cam sosial ckit tp bila dh knal besh siotttt...otak dia jnis gler2 & happening kawan ngan dia lupa sgala maslh 2 yg besh...tp smpai skrg ak xtau nada dia mrh n xmrh cm na hahahahha..kdg2 ak rasa dia mrh tp x hehehehe...xrugi la jd mmber dia
  • cik saudari nih saya kenal dlm fb pada awal nya kerana cara status ny dan ayat ny sgt sye kagumi.huhuhu.rapat gile2 lah.teman sehidup semati.haiceh.die nih kuat merepek.kuat mengarot.dan suke mende2 yg comel.hahaha!bangga dgn tmpat kelahiran nya.sama mcm aku gak lah.dan tidak pernah kesah untuk mencarot dlm bahasa johor.hahaha!suka menari.tpi xpenah tnjuk dpn aku.huhu
  • ni bakal pembaca berita tv3..memnati bidang komunikasi dan mementingkan kecantikan..Aris wanita trend terkini..keh3..bakal menggantikan wan zaleha radzi..
  • Dia la yg prkenal mainan ni kat aku.Dia sweet sgt2 n cantik tau.Tgk gmbr aku tau da dia ni mmg suko ambk gmbr,but i like it.Dia baik...slalu komen n like pos aku.Suka tgk gaya dia berpakaian n brgmbr.U r great baby.Tabah orgnya..aku harap sgt,1 ari nanti akn ada lelaki yg bole wat dia trsenyum spnjg masa..ada twinny mcm aku gak n aku antara pemiat seta MIDAS time diorg jadi dj..go baby go
  • budak ni kacak tapi mereng kadangkala. baru kenal setahun dua, kitorang rapat mcm penah sebantal bersama. org pekan kecik sebijik mcm saye. pandai merepek dan menulis dlm belognya. sedang menghadapi intern di RTM sana. mini cooper menjadi pujaan hatinya. suka ckp "lapor" dlm kbykn status fb. terus kawan dgn aku ye :)
  • gadis ini sememangnye kretip.. suke melawo sebab dier mmg lawo pon.. bakal menjadi potograper tehandal sbb mmg passion dier pade kamera sesgtla teserlah n nyate.. pose mcm antu k.limah pun dier bole.. suke pkai wedges psl dier mmg perlu pon sbb kurg inci.. hahah.. mahap ya teman terpakse terus terang..tp mmg sonok giler kwn ngan dier ni..sbb dier semmgnye giler2 mcm kwn2 yg selebihnye..:D

ade gak mahlok-mahlok yang bising cakap menyemak lah hape lah. eleh, padahal kau teruja gak kan nak tau ape orang pikir pasal kau?blah lah! nak delete aku?sikit pon tak heran. (apasal tibe-tibe emo?)

okay, for fb friends, agak-agak nak soh aku buat, feel free to inbox me ur number okay. seronok tau! :)

3 comments:

bella berry' said...

nape saye kurang phm ea.? -__-"

ecahmiaishika said...

bes kan men ni~~ase menghargai je kawan2 kite~~Hihi

Mas-Azi-Mah said...

fb kat fanpage tu ke?