Wednesday, January 05, 2011

.you dan i.

ini kisah you dan i,
yang pelik eh pening kepala i,
ini bukan kisah pasal mamat minah muka barai,
kan da cakap ni kisah you dan i.

you lelaki gila yang sah-sah bukan biasa,
dan i pulak orang cakap mereng sepanjang masa,
you jalan belagak macho la rasa?
eh i pon apa kurang still ada bisa.

you star bila kat padang bola,
bab pakaian pon you la yang paling gila,
upto date eh cool je la,
orang pandang lalu cakap eh you kacak la.

eleh you i ni takda yang pandang,
sekali i senyum semua rasa nak terbang,
tu belum lagi i bagi kiss angin melayang-layang,
hey i pon okay what jangan nak temberang.

you garang macam singa,
i penyabar ikut kata,
tapi you sweet haih cair je rasa,
i pulak dramatik annoying sikit tiap masa.

you tau tak you buat i rasa sempurna,
eh tapi tak perlu la nak angkuh ye encik badan tak sasa,
you buat i rasa terbang tiap masa,
serius i boleh gila kalau you tak ada.

:)

2 comments:

Ikmal Fayadh said...

pandai betul you bermadah dan berkata-kata. :D

Cik Miera Aziz said...

heeee. nice! mendlm mksud tu.