Wednesday, January 19, 2011

.thank you.

Assalamualaikum..

hello, hye guys.
:)

Buka blog, baca chatbox and for somehow tiba-tiba aku rasa aku ni macam kurang appriciate readers blog sampah ini. i mean seriously, sangat kurang menghargai.

tak tau la ramai ke yang yang baca blog ni, but perasan la respon korang kan, dari dulu blog sampah ni yang memang just tong sampah, tempat aku lepas perasaan, lepas marah. agak kurang matang kan. but sekarang konon dah matang sikit jadi blog ni at least da ada isi. haha



seriously thanks guys sebab baca blog ni. thanks. even aku jarang blogwalking. blogwalking pun time free, time internet laju nak mati. aku jarang reply comment kat blog post sendiri. jarang kan. korang pon perasan, but then korang still baca blog ni. thanks eh.

sorry kalau enrty aku merapu mencarut sampah semacam. bukan hari-hari keadaan otak aku baik dapat idea nak tulis sweet things kan. sekarang seboleh-bolehnya aku nak kurangkan tulis personal matter, tak kesah la kat fb or blog. twitter ada lagi skit-skit. muahaha. sebab tak ramai kan yang kat sana. lagipon, who cares pasal personal matter kita kan? :)

untuk reader setia blog ni, thanks! do comment and critic my post. nak klik sampah banyak mana pon tak kesah. untuk yang rajen comment, thanks! sebab korang la yang buat aku tersenyum 'oh,ada yang baca blog aku eh'. untuk followers, thanks! korang memeriahkan laman bloggers ni. untuk silent reader, thanks! at least anda sanggup luangkan masa baca blog ni kan. dan untuk stalker, anda tau betapa aku menghargai kewujudan anda kan? at least there someone are care want to know every single fucking things in my life. :)

thanks again readers!
you make me feel soooooo good. :)


p/s : u r so hot!

3 comments:

c H i k said...

Don't mention it buddy!
Memang hobi kita membaca. :)

nub said...

memang tempat pukoi memukoi yg syokk kat sini..whahaha...

=)

NUR IZZATUL NADIAH said...

hye kak fatin !

akak tahu baca belog akak sgttt syiok ma !!!!

hahaha..

www.ceritanadiah.blogspot.com