Tuesday, February 08, 2011

.pulangkan balik hati saya.

awak,
awak kata awak sayang saya..
tapi kenapa awak pijak-pijak hati saya?
kenapa awak tikam-tikam jiwa saya?
kenapa awak bunuh cinta saya?

awak,
awak kata awak nak jaga saya,
tapi awak berkepit dengan dia,
awak pegang peluk hati dia,
awak belai manjakan jiwa dia..

awak,
awak kata saya yang selamanya,
tapi kenapa awak seminit pon tak betah dengan saya?
kenapa sesaat pon tak ada untuk saya?
sehari pon tak ada nak temani saya?

awak,
awak kata awak saya yang punya,
tapi awak marah bila saya nak bermanja,
awak mengamuk bila saya tegur satu dua kata,
awak maki bila saya buat awak kecewa..

awak,
awak kata tulung rusuk awak ada pada saya,
tapi awak buat saya macam bukan siapa-siapa,
awak ingat saya bila awak hampa,
awak cari saya bila hanya awak berduka.

awak,
pulangkan balik hati saya.

9 comments:

eylia razali said...

terbek lahhhh.

sarah mohamad said...

sangat sedih baca puisi ke pantun ke sajak ni .

syeRAWRR bieber said...

waaa . sgt sdeyy

Admin said...

gua nangess.. (T_T)

Syazwani Mazlan said...

sob2....rase terkilan kn if ade yg cmtu...:(

Raji berkata said...

huhu words cant be used easily kan o.O

Atiqa Arazmi said...

same je ape yg kita rs...

Fatin Razali said...

angah :
wah.1st time kau comment post aku. thanks! :)

sarah :
hahaha.syair lah ni! ;p

syera :
sob,sob.jangan nangis.

admin :
nah tisu~ :)

syazwani :
bukan setakat terkilan, rasa nak tikam diri.

raji :
yup.jangan cakap ikut mulut. :|

iqa :
hey babe, ni I buat saje. takde kaitan dengan personal pon. :)

teeha said...

terbaekk lahh :)